Betalingsmodul DIBS

Du bestemmer selv hvordan du vil lade deltageren betale.

Du bestemmer selv hvordan du vil lade deltageren betale

Conference Manager håndterer fakturering og betaling via:

  • Betalingskort
  • Bankoverførsel
  • Girokort
  • EAN

Derudover kan du selv helt frit angive evt. andre betalingsmuligheder.

Du kan angive priser på selve detagelsen ved arrangementet, tilvalg og overnatning, og selv bestemme hvordan du vil modtage betalingen. Der sendes automatisk en kvittering for tilmeldingen til kunden, som opsumerer hvad der er bestilt, samt angiver de betalingsmetoder du har valgt.

Kortbetaling

Vælger du at anvende den indbyggede kortbetalingsfunktion, betaler I 1,6% af beløbet for hver transaktion, dog minimum 6 kr. Læs mere om kortbetaling med Conference Manager her

Saldoerne pr. deltager fremgår af ordrelisten, som hele tiden opdateres, efterhånden som tilmeldingerne, og eventuelle ændringer til disse bliver registreret.

Ordelisten er det samlede betalingsoverblik, og herfra er det bl.a. muligt at ændre betalingsmetode og udsende rykkere, hvilket letter arbejdet for dit bogholderi betragteligt!

Har du brug for det kan du tillige tilkøbe et komplet fakturamodul til at geneerre og udsende fakturaer mm. Læs mere om fakturamodulet her

Udvidelsen købes separat fra det grundlæggende kopi- og backupmodul og træder i kraft fra datoen for modulets bestilling. Du skal således bestille kopi- og backupmodulet inden dine arrangementer bliver slettet.

Hvis abonnementet på det grundlæggende kopi- og backupmodul (24 md) udløber, så stopper dit 5 års modul automatisk med at fungere. Der refunderes ikke for en eventuel periode som ikke udnyttes pga. forskellige opstartsperioder.

Benyt jeres egen betalingsgateway

Det er muligt at tilknytte jeres egen kortbetaling til jeres arrangementer, så tilmeldingsforløbet ender ud i en online betalingsformular der er knyttet direkte op til jer selv.

Betalingkort sikrer betalingen for dine kunders deltagelse, allerede når de optager en plads ved deres tilmeldning.

På betalingsoversigten i Conference Manager klikker du blot "Indløs" efter de har gennemført deres ordre, hvorefter pengene via Nets hæves fra kundens kort, og indsættes på din konto.

Med betalingskortmodulet til håndtering af egen betalingsgateway, slipper du for Conference Managers håndteringsgebyr, og undgår du det manuelle arbejde i forbindelse med fakturering.

Pris for at benytte jeres egen betalings gateway

For anvendelse af betalingskortmodulet, der er et tillægsmodul til Conference Manager, kræves:

Kortbetalingsmodul

Oprettelse

3.500 kr
/årligt + 125 kr /per måned

DIBS-Premium-abonnement

Oprettelse

5.000 kr
/årligt + 595 kr /per måned

Nets indløsningsaftale

1.500 kr
Bestil

Tilkøbs betingelser

Tilkøbsmoduler gælder et år fra købsdato og fornyes automatisk. Der er 3 måneders opsigelse til en periodes udløb. Ved Conference Manager årslicens, dækker modulet for alle det pågældende firmas arrangementer og licenser. Ved enkeltarrangementer gælder modulet kun for det pågældende arrangement, og højest i et år. Moduler der ikke kan tilgås som følge af opsagt Conference Manager abonnement, refunderes ikke.

Bemærk vores priser er ex. moms

Lad os kontakte dig!

Kommunikation ikon Har du spørgsmål?