Psykisk Førstehjælp og Debriefing

Aqua Akademiet sætter fokus på psykisk førstehjælp og debriefing, når vi afholder kursus den 19. september hos Niras i Kolding.


I Dansk Svømmebadsteknisk Forening vil vi gerne sikre os, at alle ansatte i svømmehallerne i Danmark er klædt på til at håndtere følelsesmæssige belastninger. 


Derfor afholder vi kurset "Psykisk Førstehjælp og Debriefing", hvor en psykolog vil fortælle, hvordan og hvornår arbejdet i en svømmehal kan blive følelsesmæssigt belastende. 

 

På kurset vil du blive præsenteret for konkrete redskaber til at håndtere trusler om vold og chikane før, under og efter at de opstår. Kurset lærer dig på den måde at passe på dig selv og at give opbakning til dine kollegaer.

 

Kurset vil derudover omhandle psykisk førstehjælp i forbindelse med traumatiske hændelser. Her vil en psykolog tale om timingen og effekten af psykisk førstehjælp, ligesom vi gennemgår planer  for, hvordan psykisk førstehjælp bør gribes an i svømmehallen, og hvorfor debriefing efter ulykken er så vigtig. 

 

Kurset er målrettet livredderpersonalet og svømmehalslederne, som savner en målrettet opfølgning på et ulykkestilfælde og metoder til at håndtere og bearbejde konsekvenserne for de involverede.

 

Hvornår: 19. september 2019

Hvor: Niras, Kolding

Tilmeldingsfrist: 2. september 2019

 

Aqua Akademiet - Toldboden 3, 2 sal D- 18, 8800 Viborg - 43524353 - kontakt@svommebad.dk - www.svommebad.dk