TAK FOR DELTAGELSEN I 2018.


Vi er allerede godt igang med planlægningen af Skivekonferencen 2019. men du kan genfinde oplysninger og downloade materiale fra 2018-udgaven her, indtil vi er klar med et nyt og spændende program i foråret 2019. Gå ikke glip af vigtige nyheder eller opdateringer - tilmeld dig vort nyhedsbrev!

I 2019 vil Skivekonferencen blive afholdt 7. og 8. november.
På Samrådets Internationale Autisme Konference 2018 vil vi bidrage med perspektiver og værktøjer til at støtte mennesker med autisme til et givende skole-, studie- og arbejdsliv, hvor den enkelte kan bringe sine talenter i spil til glæde og gavn.

 

Fagfolk, pårørende og arbejdsgivere kan hjælpe med at gøre det muligt for mennesker med autisme at indtræde i gode forløb mod arbejdsmarkedet, hvad enten der er tale om ordinære jobs eller om uddannelser og ansættelser på særlige vilkår.

 

Udover omtalte gode kræfter skal vi løbende blive ved at trække på viden og de gode erfaringer fra hovedpersonerne, nemlig de personer som selv lever med autisme og derfor kender autismen indefra. Oplægsholdere med autisme vil også i år være rigt repræsenteret blandt vore oplægsholdere.

 

Gennem foredrag og workshops formidles såvel faglig viden som ny inspiration, og der tilbydes frugtbar erfaringsudveksling mellem teoretikere og praktikere. Vi præsenterer en konference, der favner meget bredt og giver dig mulighed for at sammensætte dit helt eget program, så det passer med dit virke og dine interesseområder – og her kommer vi vidt omkring med workshops om eksempelvis PDA, skolevægring, kærlighedsliv, angst og rusmidler. Vi fortsætter også sidste års succesfulde nyskabelse med en ekstra bonusrunde med workshops sideløbende med konferencefilmen før den officielle åbning af konferencen - som en mulighed for at få et endnu større fagligt udbytte med hjem.

 

i år vil vi også præsentere en spændende særudstilling af kunstværker lavet af mennesker med autisme. Her vil være plads til talenter på forskellige udviklingsniveauer, genrer og udtryksformer. Det handler jo netop om at se kvaliteter og muligheder frem for begrænsninger. Er du interesseret, kan du under det særskilte menupunkt for kunstudstilling, se hvordan du som autistisk kunstner kan blive udstiller.

 

Læs nærmere om årets konference i dette program. Sagt på godt jysk: Det er nu ikke så ringe endda!

 

Vel mødt!

 

Poul Christian Sørensen
Bestyrelsesformand, Fonden Samrådet 

 

 

 

Fonden Samrådet - Strandvejen 11 - 7800 Skive - Danmark - Tlf.: (+45) 9751 1799 - info@skivekonferencen.dk - Besøg os på Facebook