Konference: Stærkt samarbejde på uddannelsesinstitutioner

Hvordan styrker man samarbejdet mellem ledelse og professionelle på uddannelsesinstitutioner? Hvad betyder samarbejdet mellem ledelsen og de tillidsvalgte? Og på hvilke måder kan udviklingen af den professionelle kapital spille en vigtig rolle?

 

Hør, hvad skoler, gymnasier og uddannelsesinstitutioner har gjort, og få anbefalinger, fokuspunkter og nyttige greb fra forskere og konsulenter og på en konference for leder, arbejdsmiljø- og tillidsrepræsentanter på uddannelsesinstitutioner mandag 24. februar i Odense.

 

 

På dagen kan du høre om:

  • Chefkonsulent Line Arnmark fortæller, hvad de bedste skoler gør i deres samarbejder - på skolen og med forvaltningen
  • Ledelses- og styringsforsker Klaus Majggaard inspirerer til at vende styringskæden på hovedet
  • Skoler fortæller, hvordan de skaber stærke samarbejder og styrket inddragelse: Erritsø Fællesskole i Fredericia og Stokkedalskolen i Svendborg - ved skoleledere og medarbejderrepræsentanter
  • Nøgler til stærkt samarbejde mellem mellem forvaltning og skoler i Frederiksberg Kommune gives ved skolechef Gorm Bagger Andersen
  • Aalborg Kommune og Aalborg Lærerforening fortæller om det strategiske samarbejde om at sætte fokus på professionel kapital for 4.000 ansatte på skolerne. 
  • Gymnasieskoler fortæller, hvordan de med succes har udviklet deres professionelle kapital: Nørresundby Gymnasium & HF ved rektor og tillidsrepræsentant og EUC Nordvestsjælland ved skoledirektør og tillidsrepræsentant
  • Og så får I lejlighed til at dele erfaringer med at udvikle samarbejdet i styrede samtaleformer

 

Målgruppen for konferencen er:

Dagen er rettet mod ledere, arbejdsmiljørepræsentanter og tillidsrepræsentanter på uddannelsesinstitutioner: Grundskoler, gymnasieskoler, erhvervsskoler, voksenuddannelsescentre samt mellemlange og lange videregående uddannelsesinstitutioner.

 

Vi opfordrer til, at der minimum deltager to fra hver arbejdsplads, så tag gerne din leder, arbejdsmiljørepræsentant og/eller tillidsrepræsentant med. Desuden interne arbejdsmiljø- og HR-konsulenter på uddannelsesområdet. 

 

Såfremt du ikke tilhører målgruppen, er du ikke garanteret en plads.

 

Hvis du tilhører en anden målgruppe, kan du sende en mail til Terese Thomsen på tth@bfa.dk og vil vi se, om vi kan imødekomme dit ønske om at deltage.

 

Din tilmelding er økonomisk bindende fra 10.februar 2020.

 

Vi kan desværre ikke give dig tilmeldningsgebyret tilbage, men du er velkommen til at sende en anden hvis du bliver forhindret.

 

Såfremt du sender en anden vil vi gerne informeres, send en mail til projektsekretær Terese Thomsen, tth@bfa.dk eller ring på 27847803

 

 

Pris

Det koster 250 kr. pr. person at deltage. 

 

Din tilmelding er økonomisk bindende fra 10.februar 2020.

 

Vi kan desværre ikke give dig tilmeldningsgebyret tilbage, men du er velkommen til at sende en anden hvis du bliver forhindret.

 

 

 

BFA Velfærd og Offentlig administration, Studiestræde 3.3.sal - 1455- København K