Studierejse til San Francisco

San Francisco

Teknologi og innovation som fokusområder i skolen.

Dato: Lørdag d. 21/9 til lørdag d. 28/9 2019 - Uge 39.

Tilmelding  åbner 1. februar 2019 kl. 10.

Forventet pris pr. deltager: 24.500 kr.

Prisen på turen er den foreløbige pris. Da programmet ikke er endelig fastlagt, kan der ske mindre justeringer i prisen.

Prisen på tilslutningsfly er anslået og afhænger af dagsprisen.

 

Tilmeldingen er bindende.

Deltagerne skal selv tegne alle relevante forsikringer.


Turleder er Lars Peter Nitschke, skoleleder på Klostermarksskolen.

 

Program:

STEM-uddannelser har globalt fokus i uddannelsesverdenen, fordi både erhvervslivet og velfærdssamfundet står overfor udsigten til massiv mangel på uddannede unge med STEM-kompetencer. Antallet af kandidater i STEM-fagene skal øges med 20 % frem.

 

Det kræver ikke blot adgang til flere videregående uddannelsespladser, men også en indsats for at stimulere unge, navnlig piger til at interessere sig for uddannelser indenfor Science, Technology, Engineering & Math. Spørgsmålet er, om dette er en opgave, som grundskolens og gymnasiets undervisning kan bidrage til løsningen af i tilrettelæggelsen af vores undervisning.

 

På dette besøg i San Francisco vil vi besøge skoler med forskellige tilgange til teknologi-, innovations- og designundervisningen. Vi vil tale med undervisere og skoleledere og besøge didaktiske forskningsmiljøer og universiteter med holdning til technologi og innovation som vigtige fagområder i fremtidens skole.

 

Detaljeret program for turen vil blive meldt ud i løbet af foråret.

 

 

Danmarks Private Skoler - grundskoler og gymnasier    Ny Kongensgade 15,3    1472 København K