Arrangement

På kortet tak
– men kun hvis jeg slipper for gebyret!

Flere og flere benytter kortbetalinger på tilmelding til deres arrangementer, og det viser sig, at det spiller en stor rolle, hvem der skal betale gebyret til kortudstederen!

En analyse fra vores statistikbank, viser at godt 55% vælger kortbetaling hvis de slipper for gebyret, hvorimod kun 30% betaler med kort, hvis de selv skal betale gebyret.

Det får stadig flere konference-arrangører til at sætte billetpriserne en smule op, for selv at betale omkostningerne til kortudstederen.Betalingsvalg med og uden kortgebyr

Tallene kommer fra knap 10.000 tilmeldinger til betalingsarrangementer, hvor der har været mulighed for at vælge mellem kortbetaling og minimum én anden betalingsform (som fx. FI-kort og bankoverførsel)

Nemt og trygt med kortbetaling

Én af de helt store fordele for arrangøren ved kortbetaling er, at det sikrer betalingen for kundens deltagelse, allerede når de optager en plads ved deres tilmeldning.

» Nemhed og tryghed for deltageren.
86% af al online handel i DK sidste år blev betalt med kort, så det er en betalingsform man er vant til og stoler på, både som privat og som virksomhed.

» Nemhed og tryghed for arrangøren.
Betalingen går ind med det samme, og man slipper for at bekymre sig om at skulle følge op med rykkere mm.

Det offentlige halter efter

Ud af 2742 udsendte EAN fakturaer, der kunne betales med kort, var det kun 24 der blev det.


Gebyret er en procentsats af det samlede beløb

Fx. Gebyrer ved køb for 1000,-

Dankort, Visa/Danskort 2,45 DKK
Visa Electron 12,50 DKK
American Express, JCB, VISA, Eurocard/Mastercard 39,00 DKK
Diners 61,00 DKK

Hvad kræver det at kunne tage imod kortbetalinger?

For at kunne tage imod online betalinger kræves en Indløsnings aftale med Nets (tidl. PBS) samt et abonnement på en betalingsgateway som fx DIBS, samt evt. betalingsmodul hos udbyder af CMSsystem.

Læs mere her