Ring til vores support

Har du brug for hjælp eller sparring, sidder vores support klar til assistere alle hverdage kl. 9-16.

Har du et generelt spørgsmål vedrørende anvendelsen af Conference Manager, vil du ofte kunne finde svaret her.

Hvordan kan jeg se hvad jeg har lavet på mit website?

Under menupunktet "Website" kan du tilgå "aktivering" hvor der er mulighed for at se dit website som "Live preview". Du skal dog huske at tage stilling til alle de felter der er gule på overbliksbilledet under "Website" før du har mulighed for at se et preview.

Hvor store skal mine billeder være?

Generelt: Af performancemæssige årsager har Conference Manager en max billedstørrelse på 940 x 940 pixels. I praksis betyder det at alle billeder der på en eller begge ledder overskrider 940 pixels, vil blive skaleret ned (på begge ledder, så det ikke forvrænges i proportionerne). Skulle der være behov for at vise billeder der er længere, kan dette klares ved at skære billedet over i flere bidder, af max 940 pixels, og placere dem umiddelbart efter hinanden. Derved vil billedet fremstå som ét stort, men reelt være sammensat af flere mindre.

Topbilledet: For at passe til bredden af websitet, skal topbilledet være 940 pixels bredt. Normalt anbefaler vi at billedet ikke overskrider 180 pixels i højden, men det står dig frit for.

Kan jeg ændre sprog på mit website?

Conference Manager understøtter dansk, svensk, norsk, engelsk, tysk og kinesisk. Du definerer sproget under arrangement, opsætning og indstillinger. Det sprog du vælger vil således være det der fremgår på dit website. Bemærk du selv skal skrive tekster til sitet i det pågældende sprog. Alle standardtekster er genereret af systemet vil ligeledes være på det sprog du har defineret under opsætningen.

Lad os kontakte dig!

Kommunikation ikon Har du spørgsmål?