Fonden Samrådet - Hvem er vi

            

Fonden Samrådet er en erhvervsdrivende fond, der arbejder på at udbrede kendskabet til Autisme Spektrum Forstyrrelser og "best practice"-filosofien i det pædagoiske arbejde.

 

Vi udbyder landsdækkende eller lokale kurser for primært fagfolk, hvor også forældre og pårørende kan deltage. Disse er: 

- Struktureret, Visualiseret Socialpædagogik - kurser for børnehaver, skoler, døgnafdelinger

- PECS workshops

- T-Tap 

 

Vi udarbejder tillige specialiserede og individuelt tilpassede kursustilbud for medarbejdergrupper.

Vi er medplanlægger af MOM (Meeting og Minds), en forskerkonference der finder sted hver andet/tredie år.

Vi afholder også en årlig international konference - Skivekonferencen - med deltagelse af nationale og internationale teoretikere og praktikere (se: www.skivekonferencen.dk).

 

Fonden Samrådet er en sammenslutning af 4 specialskoler/-institutioner i Danmark samt Landsforeningen for Autisme, Syddansk Universitet og Skolen Mir. De fire skoler er:

- Brøndagerskolen

- Krabbeshus Heldagsskole

- Langagerskolen

- Sofieskolen

 

Fonden Samrådet er en videreførelse af foreningen Samrådet, som gennem mange år har spillet en væsentlig rolle i den faglige udvikling af autisme-området i Danmark.
 


 

 


Online Katalog 2020
    
Klik på kataloget og få mulig-hed for, at læse vores spændende program til årets  Internationale Autisme Konference 2020.

Konferencen afholdes 5. & 6. Novmber 2020.


   
   

Følg os på vores Sociale Medier og tilmeld dig vores Nyhedsbrev, for at følge med på hvad der bevæger sig på Autisme området.