Lancering af UNG19 - Sundhed og trivsel på erhvervsuddannelser

AFLYST

 

Temadagen på mandag d. 9.3 om Sundhed og trivsel på erhvervsuddannelser er aflyst.

 

Det skyldes, at Region Hovedstaden har meldt ud, at regionens ansatte som udgangspunkt ikke deltager i konferencer og større møder m.m. Dette for at mindske risikoen for spredning af coronavirus. 

 

Når der kommer nye retningslinjer, vil vi arbejde på at finde en anden dato for temadagen. Alle tilmeldte deltagere vil modtage en ny invitation, når der er fundet en ny dato. Tidligere tilmeldte deltagere vil få mulighed for at tilmelde sig før den generelle tilmelding åbnes.

 

 

___________________________________

 

 

Bliv klogere på erhvervsskoleelevers sundhed og trivsel - og vær med i debatten: Hvorfor er det vigtigt at arbejde med sundhedsfremme på erhvervsuddannelser?

 

UNG19 - Sundhed og trivsel på erhvervsuddannelser 2019 er en landsdækkende spørgeskemaundersøgelse, der tegner et nuanceret billede af erhvervsskolelevers sundhedsadfærd, trivsel og helbred. Undersøgelsen er den første af sin art, da den er repræsentativ på regionsniveau og for erhvervsuddannelsernes hovedområder. Desuden inkluderer den både hovedforløbs- og grundforløbselever samt EUD- og EUX-elever. Resultaterne i form af data om elevernes sundhed og trivsel præsenteres på denne temadag.

 

UNG19 viser, at det på en række områder går godt med erhvervsskoleelevers sundhed og trivsel men også, at der er en række områder med uhensigtsmæssig sundhed og trivsel. Du kan læse meget mere om UNG19 her

 

Program

På dagen vil vi dykke ned i data fra UNG19 EUD indenfor temaerne:

  • Trivsel og mental sundhed
  • Tobak og rygning
  • Mad og måltider
  • Fysisk aktivitet

Som en del af hvert tema vil der være inspirationsoplæg fra projekter, der har erfaringer med at arbejde med det pågældende tema på erhvervsskoler. Dagen afsluttes med en paneldebat, hvor en række aktører og deltagerne drøfter dagens tema.

 

Du kan finde programmet her.

Målgruppe

Målgruppen for temadagen er alle aktører, som arbejder med eller har interesse i sundhedsfremme på erhvervsuddannelserne. Herunder ansatte på erhvervsskoler, interesseorganisationer, forskningsinstitutioner, kommuner, regioner m.fl.

 

Tilmelding

Det er muligt at tilmelde sig her frem til den 2. marts kl. 12.00. Deltagelse er gratis. Begrænset antal pladser.


Af hensyn til det begrænsede antal pladser og forplejningen på dagen, beder vi dig melde afbud senest 4. marts, hvis du bliver forhindret i at deltage. 

 

Kontakt

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte projektkoordinator Lene Winther Ringgaard: lene.winther.ringgaard@regionh.dk eller mobil: 2060 5411 / 2991 2083.

 

Bag temadagen står Steno Diabetes Center Copenhagen, Hjerteforeningen og Kræftens Bekæmpelse.

Steno Diabetes Center Copenhagen - Niels Steensens Vej 6 - 2820 - Gentofte - 2060 5411 - lene.winther.ringgaard@regionh.dk