Kursus i Vismands- og/eller Husstandsspillet

Igen i år udbyder Finansrådet kurser i de to online læringsprogrammer - Husstandsspillet og Vismandsspillet. Kurserne er målrettet lærere, der ingen eller kun lidt erfaring har med spillene, eller som blot trænger til genopfriskning.Udgangspunktet vil være, hvordan man bruger "spillene" konkret i undervisningen.

 

 

Vismandsspillet er bygget op omkring det økonomiske kredsløb og de forskellige stød man kan foretage rent finanspolitisk. Få en klar forståelse for konjunkturpolitik, forsyningsbalance og de makroøkonomiske sammenhænge.

  

Husstandsspillet giver et indblik i hvordan politiske tiltag på skatte - og afgiftsområdet kan påvirke den enkelte husstandsøkonomi. Eleverne kan interaktivt konsekvensberegne politiske forslag på skatte- og afgiftsområdet, herunder den seneste 2025-plan. Konsekvenserne både for den studerende og akademikerparret.

 

Underviseren vil være Lars Holmqvist der arbejder som samfundsfagslærer på Espergærde Gymnasium.

 

København: Mandag den 21. november 2016

  • kl. 08:30-12:00: Kursus i Vismandsspillet
  • kl. 13:00-16:00: Kursus i Husstandsspillet

Fredericia: Onsdag den 23. november 2016 

  • kl. 08:30-12:00: Kursus i Vismandsspillet
  • kl. 13:00-16:00: Kursus i Husstandsspillet

Pris:

Forplejning Vismandskursus: Morgenmad v/ankomst + frokostbuffet

Vismandskursus: Kr. 300,00

 

Forplejning Husstandskursus: Eftermiddagskaffe/kagebord + eftermiddagssnack

Husstandskursus: Kr. 200,00

 

For begge kurser gælder, at deltagerne selv skal medbringe bærbar computer + strømforsyning til kurset. Deltagerne kan ligeledes vælge at tilmelde sig både formiddags- og eftermiddagskurset, eller blot det ene. 

 

Kurserne gennemføres ved minimum 10 tilmeldte. Tilmeldingen er bindende, men ved afbud er du velkommen til at sende en stedfortræder.

 

Tilmelding her.  Tilmeldingsfristen er den 10. november 2016.